Knulst Hypnose

Roswitha Rood (vrouw 49 jaar)

Reden Hypnose: gewicht

Van rebound naar reset.

Na de geboorte van mijn kinderen kwam ik ’stiekum’ elk jaar een paar kilo aan. Ik had het eerst niet eens echt door tijdens het drukke jonge gezinsleven. Maar na een jaar of 10 begon het me letterlijk en figuurlijk dwars te zitten. De klassieke diëten en pillen hadden het bekende rebound effect.

Re-Set Hypnose kwam bij toeval op mijn pad en daar ben ik nog steeds heel blij mee want het is echt een cadeau! Het effect van de hypnose-sessies op mij is dat ik geen tomeloos hongergevoel meer heb, makkelijker over sla en me meer bewust ben van wat goed is voor mijn lichaam waardoor ik nog steeds lekker kan eten. En dat is voor mij ook belangrijk als levensgenieter met bourgondische instelling.

Ik heb 9 weken geleden 1 maal een Re-Set hypnose sessie gehad en ik ben nu al 6 kilo kwijt, nog 13 kilo voordat ik mijn doelgewicht bereik.

Re-Set Hypnose maakt voor mij het verschil. Daarbij is Hubert Knulst is een plezierige no-nonsense mens die zijn vak verstaat. Re-Set Hypnose is verrassend effectief!