Knulst Hypnose

Monica (vrouw 49 jaar)

Reden Hypnose: schouderpijn

Met als aanleiding pijn klachten in mijn schouder heb ik  een reset Hypnose sessie gedaan bij Hubert. Tijdens deze sessie is de pijn meteen afgenomen en leerde ik een methode om zelf pijn te reduceren. Na enige tijde kwam de pijn terug en ik heb weer een afspraak gemaakt.

De oorzaak lag dieper en hebben we nog 2 maal een Hypnotherapie sessie gedaan. In de volgende sessie zijn we gaan onderzoeken naar wat mijn lijf mij met de pijn wilde vertellen. We hebben het onderbewuste deel van mij aangesproken en zo kreeg ik een waardevol antwoord waarom ik deze pijn ervoer, iets in het verleden.

De sessie die volgde was een regressie sessie, waarin ik ontdekte dat ik een patroon heb ontwikkeld op jonge leeftijd, dat ik gebruikte voor spannende situaties. Maar dat patroon belemmert mij nu en dat is verbonden met de pijn.

De heldere uitleg van Hubert na de sessie over wie nu eigenlijk de regie heeft en hoe je je bewustzijn en onderbewustzijn kunt laten samenwerken, gaf mij het inzicht dat ik zelf een keuze heb hoe het leven te ervaren en dat ik daar zelf verantwoordelijk voor ben. Pijn is nu niet meer nodig om mij iets duidelijk te maken.