Knulst Hypnose

Heleen Mooy (vrouw 55 jaar)

Reden hypnose: Virtuele Maagband voor overgewicht

Vanaf mijn 30ste levensjaar kwamen de kilo’s er beetje bij beetje aan. Ik heb diverse keren met succes mijn gewicht en figuur weer op orde gekregen met diëten en sporten. Maar zodra ik ermee stopte, kwam ik weer aan en zo draaide ik in hetzelfde cirkeltje; afvallen en weer aankomen.

Dit voorjaar was de maat vol, 120 kilo, geen energie, prikkelbaar, huidklachten, niet meer mijzelf. Ik heb een esoterische winkel en geef healing massages, maar mijn Zen was ver weg. Er moest wat gebeuren.

Ik kwam in contact met Hubert en wist niet goed wat ik moest verwachten van hypnotherapie of de virtuele maagband, maar het enige dat ik te verliezen had waren heel wat kilo’s. We hadden een open en spontaan kennismakingsgesprek. Op een moment vroeg Hubert wanneer ik het meest gelukkig was? Ik moest gelijk denken aan mijn kinderjaren, ik was nogal mager en ging elke middag bij mijn oma warm eten. Dat heerlijke eten, die toetjes en de warme en liefdevolle begroeting van mijn oma. Soms voel of ruik ik haar nog.

Ik wist dat ik een emotie-eter en een eetverslaafde was en het patroon werd duidelijk. Als ik mij niet lekker voel, stress of gespannen ben, ga ik eten om dat fijne gevoel van mijn oma weer op te zoeken. Hubert legde uit dat dit een onbewust en automatisch patroon is. Met hypnose wordt de emotionele verbinding die je met eten hebt losgemaakt, zodat je niet bij elke emotie automatisch naar eten grijpt.

De eerste hypnose sessie was een Re-Set hypnose, waarbij de eetverslaving werd omgezet en ik merkte direct dat mijn gedachten over eten en mijn relatie met eten een stuk relaxter en gezonder waren. Ik ging op vakantie en het advies was, eet gewoon 3 x per dag en volg je gevoel. De hypnose zelf is erg rustgevend en het lijkt op een soort meditatie, je maakt alles mee en je voelt je daarna heerlijk relaxed.

Na mijn vakantie ging ik voor de 1e maagband sessie en was zelfs al een kilo afgevallen. In totaal zijn er 4 maagband sessies, met twee weken tussenpozen, gevolgd door 30 dagen audio thuis sessie. Voordat we met de maagband hypnose begonnen, bespraken we het gehele proces en wat je eventueel kan verwachten. We bespraken de spelregels en maakten daarover ook afspraken.

Ik heb nu mijn 4e sessie gehad en ben in totaal 11 weken bezig, momenteel weeg ik 103 en ben al 17 kilo kwijt. Ik voel mij perfect en heb enorm zin in het leven. Mijn doel is 70 kilo, dus nog 33 kilo te gaan, wat zeker gaat lukken.

Ik kan iedereen die continue in gevecht is met eten en met zichzelf, aanraden om hypnose bij Hubert te doen, het heeft mijn leven verandert.

UPDATE: een jaar na de eerste hypnose, 35 kilo kwijt