Knulst Hypnose

Carla (vrouw 45 jaar)

Reden Hypnose: onverklaarbare angsten, vooral voor dode dieren.

Ik had, zeker met de nadruk op had, vreselijk last van onverklaarbare angsten. Waarom ben je bang voor een dood dier? Waarom ben je bang dat een tunnel in zal storten? Waarom ben je bang voor een balkon dat eventueel zou kunnen afbreken?

En dan vooral de eerste vraag, daar had ik het meeste last van. Ik hoefde maar te denken dat er een dode vogel op het fietspad lag en ik was in alle staten. Echt in staten van paniek laat maar zeggen. En soms was het niet eens een dode vogel, maar een oude sok.

Dat was ik helemaal zat. En heb ik contact gezocht met Hubert van Knulst hypnose. Best wel een beetje sceptisch en zenuwachtig ben ik aan de sessie begonnen. Na die ene Re-Set Hypnose sessie was ik gewoon een ander mens; ik was ontspannen, zag geen angsten en het leek wel alsof ik mij nergens druk om maakte.

Het grote bewijs werd geleverd; ik was op een ochtend aan het hardlopen in de polder vlakbij ons huis en daar lag een dode mol. Er gebeurde helemaal niets, ik dacht alleen maar; er ligt een dode mol. Dat zou twee maanden geleden heel anders geweest zijn.

Kortom ik kan het iedereen aanraden en dat doe ik ook zeker om een hypnose sessie te ondergaan, ik heb spijt dat ik het niet vijf jaar eerder heb gedaan. Dan was mijn leven echt al veel eerder een stuk relaxter en comfortabeler geweest.

Bedankt Hubert!!