Knulst Hypnose

Blog

Cora van Weel (vrouw 53 jaar)

Reden Hypnose: Virtuele Maagband en fibromyalgie

Een aantal weken geleden ben ik bij Hubert geweest voor intake gesprek voor de Virtuele Maagband.

Ik wilde heel graag wat kilo’s afvallen. Na het superfijne gesprek bleek dat ik nogal wat dingen te verwerken had. We hebben een lijstje gemaakt wat ik graag wilde en waar ik aan wilde werken. Het voelde goed en een week later had ik mijn eerste sessie.

Het was heel bijzonder en voelde me dezelfde dag al heel ontspannen, net of ik me nergens meer zorgen over hoefde te maken.

De gesprekken met Hubert waren... Lees meer

Jan Willem (Man 54 jaar)

Reden Hypnose: Stoppen met Roken

Eigenlijk wil iedere roker stoppen. Zo ook ik.  Eindeloos vaak gestopt, maar helaas altijd weer begonnen. Na een Re-Set Hypnose sessie bij Hubert, inmiddels twee maanden “clean”.  Super gelukkig daarmee! Bedankt Hubert!

Petra (vrouw 48 jaar)

Reden Hypnose: Stoppen met Roken

Al 20 jaar worstel ik met stoppen met roken. Ik was een gezelligheidsrookster en het was vaak gezellig...  Elk uur was ik er mee bezig en hield zowaar een dagboek bij, like Bridget Jones, waarin ik bij hield hoeveel ik die dag/week gerookt had.

Mijn vriend rookte ook ongeveer een pakje per dag en daardoor ging ik nog meer roken. Mijn vriend en ik hebben beide bij Hubert de Hypnose sessie gedaan, eenmalig en met volledig succes.

We hebben beiden al twee maanden  geen sigaret meer aangeraakt en voel mij geen ex-rookster... Lees meer

Carla (vrouw 45 jaar)

Reden Hypnose: onverklaarbare angsten, vooral voor dode dieren.

Ik had, zeker met de nadruk op had, vreselijk last van onverklaarbare angsten. Waarom ben je bang voor een dood dier? Waarom ben je bang dat een tunnel in zal storten? Waarom ben je bang voor een balkon dat eventueel zou kunnen afbreken?

En dan vooral de eerste vraag, daar had ik het meeste last van. Ik hoefde maar te denken dat er een dode vogel op het fietspad lag en ik was in alle staten. Echt in staten van paniek laat maar zeggen. En soms was het niet eens een... Lees meer

Robin (man 31 jaar)

Reden Hypnose: tinnitus

De laatste jaren is de piep in mijn oren steeds harder geworden, maar de periodes dat ik er erg last van heb worden steeds langer en uiteindelijk ondragelijk. Ik ben eerst naar de huisarts gegaan, die zegt tinnitus.

Toen naar de KN&O arts; gekeken en testen gedaan, maar die kon niets vinden. Je kan tinnitus moeilijk ontvluchten of uitzetten en uiteindelijk word je er knettergek van.

Ik hoorde van Knulst Hypnose van een vriend van mij en maakte een afspraak voor een oriënterend gesprek. In het gesprek vertelde Hubert hoe hypnose werkt met tinnitus... Lees meer

Heleen Mooy (vrouw 55 jaar)

Reden hypnose: Virtuele Maagband voor overgewicht

Vanaf mijn 30ste levensjaar kwamen de kilo’s er beetje bij beetje aan. Ik heb diverse keren met succes mijn gewicht en figuur weer op orde gekregen met diëten en sporten. Maar zodra ik ermee stopte, kwam ik weer aan en zo draaide ik in hetzelfde cirkeltje; afvallen en weer aankomen.

Dit voorjaar was de maat vol, 120 kilo, geen energie, prikkelbaar, huidklachten, niet meer mijzelf. Ik heb een esoterische winkel en geef healing massages, maar mijn Zen was ver weg. Er moest wat gebeuren.

Ik kwam in contact met Hubert en... Lees meer

Monica (vrouw 49 jaar)

Reden Hypnose: schouderpijn

Met als aanleiding pijn klachten in mijn schouder heb ik  een reset Hypnose sessie gedaan bij Hubert. Tijdens deze sessie is de pijn meteen afgenomen en leerde ik een methode om zelf pijn te reduceren. Na enige tijde kwam de pijn terug en ik heb weer een afspraak gemaakt.

De oorzaak lag dieper en hebben we nog 2 maal een Hypnotherapie sessie gedaan. In de volgende sessie zijn we gaan onderzoeken naar wat mijn lijf mij met de pijn wilde vertellen. We hebben het onderbewuste deel van mij aangesproken en zo kreeg ik een waardevol... Lees meer

Yvonne van Dam-Vermeer (vrouw 52 jaar)

Reden Hypnose: moeizame genezing van ontstekingen in mijn darmen

Ruim anderhalf jaar was ik aan het zoeken naar een manier om ontstekingen in mijn darmen te genezen, zowel binnen de alternatieve geneeswijzen als binnen de reguliere geneeswijze.

Alhoewel er duidelijke verbeteringen waren in mijn gezondheid, bleven de ontstekingen terugkeren. Ik vond het moeilijk om vertrouwen te houden in mijn gezondheid en was met regelmaat onzeker en angstig.

Ik was op zoek naar vertrouwen en ben daardoor bij Hubert terecht gekomen; benieuwd hoe het zou zijn om ‘vrij van mijn doemdenken’ en vanuit diepe ontspanning... Lees meer

Roswitha Rood (vrouw 49 jaar)

Reden Hypnose: gewicht

Van rebound naar reset.

Na de geboorte van mijn kinderen kwam ik ’stiekum’ elk jaar een paar kilo aan. Ik had het eerst niet eens echt door tijdens het drukke jonge gezinsleven. Maar na een jaar of 10 begon het me letterlijk en figuurlijk dwars te zitten. De klassieke diëten en pillen hadden het bekende rebound effect.

Re-Set Hypnose kwam bij toeval op mijn pad en daar ben ik nog steeds heel blij mee want het is echt een cadeau! Het effect van de hypnose-sessies op mij is dat ik geen tomeloos hongergevoel meer heb,... Lees meer

Marja (vrouw 58 jaar)

Reden Hypnose: stotteren

Ik stotterde al heel mijn leven. Via via kwam ik bij Hubert terecht.

Na een korte intake, ging ik vrij gemakkelijk in hypnose en kon alles heel duidelijk volgen. Na die ene Re-Set Hypnose sessie was ik direct van mijn stotteren af.

Wanneer ik veel stress heb, haper ik nog wel eens, maar dit gebeurt zo weinig dat ik het bij die ene sessie gelaten heb.

Mijn zelfvertrouwen is ook enorm toegenomen nu ik niet meer stotter.

Ik ben reuze tevreden.