Knulst Hypnose

Tandarts angst

Niet meer bang voor de tandarts

Tegenwoordig is een behandeling bij de tandarts zo goed als pijnloos. En iedereen weet dat de regelmatige controle goed is voor het gebit. Toch heeft een fors gedeelte van de mensen angst gevoelens als ze naar de tandarts moeten.

Alleen de gedachte aan het geluid van de boor of het zien van de verdoving spuit zorgt al voor angst en paniek gevoelens en zwetende handen. Deze angst is vaak ontstaan in de kinderjaren en hoewel het achteraf minder erg is, steekt deze diepgewortelde angst bij elk bezoek weer de kop op.

Die angst zorgt ervoor dat mensen al dagen en zelfs weken voor het bezoek enorm tegen het tandarts bezoek aanhikken. InĀ  sommige gevallen zorgt dit ervoor dat mensen de controles en behandelingen uitstellen of zelfs afzeggen, waardoor de conditie van hun gebit verslechterd en een negatieve invloed kan hebben op hun gezondheid.

Hypnose tegen tandarts angst

Re-Set Hypnose en hypnotherapie wordt toegepast om angst patronen te verwijderen. Angst voor de tandarts hoeft tegenwoordig niet meer en deze oude angst kan heel goed opgelost worden met hypnose behandeling.

Afspraak of vrijblijvend informatie gesprek

Ga in het vervolg zonder angst naar de tandarts. Maak hier een afspraak voor een Re-Set Hypnose behandeling of een vrijblijvend informatie gesprek.