Knulst Hypnose

Sport Hypnose

Vele top sporters passen hypnose toe om de beste in hun sport te worden. Mike Tyson (Boksen), Tiger Woods (Golf), Daniel Negreanu (Poker) hebben hun eigen, maar ook denkbeeldige grenzen binnen hun sport verlegd. Prestaties neergezet waarvan anderen dachten dat die niet mogelijk waren.

Door hypnose te gebruiken in, overstijgt je je eigen verwachtingen, verleg je je grenzen en haal je het maximale uit jezelf. Sporters gebruiken hypnose om de focus te versterken, zodat ze hun concentratie langer kunnen vasthouden en zichzelf direct in de Zone, Groove of Flow te brengen, of om hun techniek aan te scherpen, motivatie hoog te houden of optimale samenwerking in een team te verkrijgen.

Hypnose richt zich op het mentale gedeelte van de sporter en helpt de sporter een winnaars mindset te ontwikkelen, waarbij verliezen simpelweg geen optie meer is. Natuurlijk is talent, training, discipline van belang, maar hypnose kan net dat stukje extra geven.

Heb je interesse, stuur een email naar sport@knulst-hypnose.nl en ik neem contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.