Knulst Hypnose

Afvallen met de virtuele maagband

Het Virtuele Maagband  Traject is een beproefde manier om met een aantal hypnose sessies permanent overtollig gewicht kwijt te raken. Dit traject is geschikt voor mensen met een BMI rond de 30 en die al vele jaren bezig zijn om hun gewicht naar beneden te krijgen en daar maar niet in slagen.

De meeste klanten hebben alle denkbare diëten al eens of meerdere keren gedaan, verschillende therapieën gevolgd, in hun verleden gegraven en een paar diëtisten versleten. En dit allemaal zonder succes. Ik hoor vaak dat hypnose en de Virtuele Maagband de laatste optie is.

Dit is ook wel te begrijpen, want hypnose is een methode die door de meeste mensen niet goed begrepen wordt. Men denkt gelijk aan wat ze op de TV zien en alhoewel dit wel de kracht van hypnose toont, is het op deze manier niet heel effectief voor een blijvende verandering van een eetpatroon.

Veel mensen denken dat ze in hypnose ‘weg zijn’ en denken dat ze de controle uit handen moeten geven. Beide zijn niet waar, onder hypnose ben je nog steeds bewust wat er om je heen gebeurt en als je besluit om je ogen open te doen en weg te lopen kan dat altijd, jij hebt altijd de controle.

Tijdens het traject zijn er 5 hypnose sessies verdeeld over een periode van 8 weken. Je krijgt na de 8 weken een MP3 thuissessie mee ter ondersteuning. In die periode leert je lichaam een nieuwe manier leert om gezonder en anders met eten om te gaan, waardoor je als vanzelf afvalt.

De 1e afspraak bestaat uit een uitgebreide intake en een Re-Set Hypnose sessie, waarbij de eetverslaving (suikerverslaving, emotie-en troost- eten) aangepakt wordt. In de 2e, 3e en 4e sessie wordt de Virtuele Maagband geplaatst en de 5e afspraak bestaat weer uit een Re-Set Hypnose sessie, om het traject af te ronden.

Om een indruk te krijgen van het traject, lees dan de ervaringen van enkele klanten (klik hier). Of maak een vrijblijvende informatie afspraak en neem gerust iemand mee.