Knulst Hypnose

Momenteel nemen we geen nieuwe klanten meer aan.

Knulst Hypnose / Hypnotherapie is gevestigd in Vlaardingen, wij zijn gespecialiseerd in de moderne Directe Hypnose. Dit is een zeer krachtige hypnose methode die ontwikkeld is om snel een positief resultaat te bereiken.

Voor veel klachten is een enkele Re-Set Hypnose sessie reeds voldoende om klachten te verminderen of op te lossen. Voor klachten die aanhouden of complexer zijn wordt Hypnotherapie gebruikt, met meerdere sessies. Daarnaast is er voor mensen met een BMI hoger dan 30, die al jaren zonder resultaat van dieet naar dieet overstappen, het Virtuele Maagband traject. Wij zijn tevens gespecialiseerd in Pijnbestrijding Hypnose, met goede resultaten voor tinnitus, migraine en mensen met uitbehandelde pijn.

Je kunt via ons online afspraak systeem eenvoudig een afspraak maken. Wij bieden tevens de mogelijkheid voor een gratis vrijblijvend informatie gesprek. Hier kunnen we samen kijken of hypnose iets voor jou is. Vindt je hypnose spannend, neem dan gerust iemand mee tijdens het intake gesprek. Uiteraard kun je ook altijd e-mailen of bellen.

Diensten

Re-set Hypnose

Als hypnotiseur werken we met je onderbewustzijn, zie je onderbewustzijn als een computer database waar al je voorkeuren, angsten en gewoonten zijn opgeslagen, de goede en de slechte.

Met de Re-Set Hypnose methode re-setten we als het ware de programma’s waar je vanaf wilt en vervangen deze met voorkeuren en gewoonten die je wel wilt.

Een Re-set Hypnose afspraak begint altijd met een intake gesprek en wordt gevolgd door een hypnose sessie. In totaal duurt alles tussen de 50 en 70 minuten.

  Afspraak maken


Hypnotherapie

De Re-Set Hypnose methode is vaak, maar niet altijd inzetbaar. In sommige gevallen zijn er meerdere oorzaken voor een probleem. In dit geval zetten we hypnotherapie in.

Hypnotherapie kan uitkomst bieden in situaties waarbij de klacht complexer is of meerdere oorzaken kent.

Als gediplomeerd Internationaal Register Hypnotherapeut (I.R.H) beschik ik over de kennis en methoden om ook complexere klachten met hypnose aan te pakken.

  Afspraak maken


Sport Hypnose

Mentale training met behulp van Hypnose is een belangrijk instrument voor de sporter die beter wilt presteren.

Vele top sporters gebruiken Hypnose om hun prestaties continue te verbeteren door mentale blokkades te verwijderen.

Klik hier voor meer informatie.

  Meer informatie
  Afspraak maken


Virtuele Maagband

De Virtuele Maagband heeft hetzelfde effect als een echte maagband echter zonder de nadelen. Geen operatie, narcose, littekens en dieet.

Het Virtuele Maagband traject begint met een uitgebreid intake gesprek, gevolgd door 5 hypnose sessies met tussenpozen van ca. 2 weken, met individuele begeleiding.

Om in aanmerking te komen voor een Virtuele Maagband, moet je ouder zijn dan 18, een BMI hebben die hoger is dan 30, afzien van suikerhoudende frisdranken, een redelijke conditie hebben en geen medicijnen gebruiken die je gewicht beïnvloeden.

  Meer informatie
  Afspraak maken


Stoppen met roken

Niemand hoeft overtuigd te worden dat stoppen met roken beter is. Maar elke roker weet ook hoe moeilijk het is om op wilskracht te stoppen.

Het blijft knagen en er hoeft maar iets te gebeuren en je hebt alweer een pakje gekocht, roken is een hardnekkige verslaving.

Hypnose is een van de meest succesvolle methode om te stoppen met roken, met de juiste motivatie en wat doorzettingsvermogen kan Re-Set Hypnose je heel goed helpen.

  Afspraak makenPijnbestrijding

Hypnotherapie is zeer effectief om pijn te bestrijden. Denk aan migraine, tinnitus, fibromyalgie en chronische pijnen als gevolg van een ziekte.

De gevolgen van chronische pijn beperken zich niet tot de pijn ervaring, maar hebben vaak een negatief effect op relationeel, sociaal en professioneel vlak.

Hypnose haalt niet de oorzaak van de pijn weg, maar kan wel helpen om het pijn niveau fors te verlangen naar een acceptabel leef niveau of om de intensiteit van pijn aanvallen te verlagen of te voorkomen.

  Afspraak maken


Referenties

Hieronder staan enkele ervaringen van klanten. De klanten kiezen zelf hoe ze op de site staan.

Cora van Weel (vrouw 53 jaar) :
Reden Hypnose: Virtuele Maagband en fibromyalgie

Een aantal weken geleden ben ik bij Hubert geweest voor intake gesprek voor de Virtuele Maagband.

Ik wilde heel graag wat kilo’s afvallen. Na het superfijne gesprek bleek dat ik nogal wat dingen... Lees meer
Heleen Mooy (vrouw 55 jaar) :
Reden hypnose: Virtuele Maagband voor overgewicht

Vanaf mijn 30ste levensjaar kwamen de kilo’s er beetje bij beetje aan. Ik heb diverse keren met succes mijn gewicht en figuur weer op orde gekregen met diëten en sporten. Maar zodra ik... Lees meer
Jan Willem (Man 54 jaar) :
Reden Hypnose: Stoppen met Roken

Eigenlijk wil iedere roker stoppen. Zo ook ik.  Eindeloos vaak gestopt, maar helaas altijd weer begonnen. Na een Re-Set Hypnose sessie bij Hubert, inmiddels twee maanden “clean”.  Super gelukkig daarmee! Bedankt Hubert!
 Toon alle referenties

Over Knulst Hypnose

Hubert Knulst

Mijn naam is Hubert Knulst en ik help mensen om positieve veranderingen in hun leven aan te brengen door middel van Hypnose.

Ik ben opgeleid en gediplomeerd Internationaal Register Hypnotherapeut (I.R.H) en Certified Hypnotist (C.H.). Hiernaast heb ik certificaten voor Pijnbestrijding, Virtuele Maagband, Showhypnose.

Methoden

Hypnose is een zeer krachtig en efficiënt middel om blijvende veranderingen bij jezelf aan te brengen en ik sta zelf steeds weer verbaasd voor welke klachten hypnose een oplossing is.

Hypnose kan in heel veel gevallen gebruikt worden om een klacht waar mensen al heel lang mee lopen op te lossen, een verbetering of verlichting te geven.

Mijn specialiteit is Directe Hypnose, dat zich kenmerkt door een snel resultaat, wat vaak al na een enkele sessie merkbaar is. Ik ben zelf ook vrij direct en gericht op resultaten, vandaar dat deze stijl van hypnose goed bij mij past. Mijn uitgangspunt is dat er voor elk probleem een oplossing is.

Je kan altijd contact met mij opnemen, mocht je vragen hebben. Er is ook een mogelijkheid om een gratis vrijblijvende informatie afspraak te maken via mijn online afspraak systeem. Mocht je hypnose spannend vinden, neem dan gerust iemand mee op de eerste afspraak.Regio

Mijn praktijk is gevestigd op Hoogstraat 47 in Vlaardingen, in het pand van het Blanco Instituut, waar ik klanten ontvang uit de regio en heel Nederland.

Tarieven

  • Een Re-Set Hypnose, Hypnotherapie en Hypno Coaching sessie is € 150,– (incl BTW)
  • Het tarief voor een Virtuele Maagband traject, 5 sessies, bedraagt € 600,–
  • De vrijblijvende informatie afspraak is uiteraard gratis
  • Een sessie duurt gemiddeld tussen de 60 en 90 minuten
  • Betaling kan per pin of contact
  • Je kunt een sessie kosteloos 24 uur voor aanvang annuleren of wijzigen, via de link die je per email toegestuurd is tijdens je boeking via het online afspraak systeem
  • Bij te laat afzeggen, niet opdagen of bij meer dan 15 minuten te laat op de afspraak komen, wordt het totale sessie bedrag in rekening gebracht
  • Op alle diensten zijn de algemene voorwaarden van toepassing