Knulst Hypnose

Alle referenties

Hieronder staan een aantal ervaringen van klanten van Knulst Hypnose. De klanten bepalen zelf hoe hun naam vermeld wordt. Je kunt lezen wat de klacht was, hoeveel sessies we gedaan hebben en wat het resultaat was.

Cora van Weel (vrouw 53 jaar) :
Reden Hypnose: Virtuele Maagband en fibromyalgie

Een aantal weken geleden ben ik bij Hubert geweest voor intake gesprek voor de Virtuele Maagband.

Ik wilde heel graag wat kilo’s afvallen. Na het superfijne gesprek bleek dat ik nogal wat dingen te verwerken had. We hebben een lijstje gemaakt wat ik graag wilde en waar ik aan wilde werken. Het voelde goed en een week later had ik mijn eerste sessie.

Het was heel bijzonder en voelde me dezelfde dag al heel ontspannen, net of ik me nergens meer zorgen over hoefde te maken.

De gesprekken met Hubert waren heel fijn en hij geeft een duidelijke uitleg over alles.

Na de 2e sessie heb ik de virtuele maagband gekregen, een bijzondere ervaring.... En hoe gek het ook klinkt ik kon niet veel meer eten en mijn behoefte aan snoep was volledig verdwenen.  Ik ben nu 7 kilo afgevallen en voel me echt super.

Na de 5e sessie hebben we het lijstje erbij gepakt. Ik geen last meer van mijn fibromyalgie, wat voor mij iedere dag een gevecht met mijzelf was. Iedere nacht was ik wakker, ook dat is verleden tijd.

Ik ben fitter, slanker en heb veel meer zelfvertrouwen . Ik nu weet dat ik er mag zijn, gewoon zoals ik ben. Ik ben Hubert heel dankbaar voor alles, hij is echt een kanjer.
Heleen Mooy (vrouw 55 jaar) :
Reden hypnose: Virtuele Maagband voor overgewicht

Vanaf mijn 30ste levensjaar kwamen de kilo’s er beetje bij beetje aan. Ik heb diverse keren met succes mijn gewicht en figuur weer op orde gekregen met diëten en sporten. Maar zodra ik ermee stopte, kwam ik weer aan en zo draaide ik in hetzelfde cirkeltje; afvallen en weer aankomen.

Dit voorjaar was de maat vol, 120 kilo, geen energie, prikkelbaar, huidklachten, niet meer mijzelf. Ik heb een esoterische winkel en geef healing massages, maar mijn Zen was ver weg. Er moest wat gebeuren.

Ik kwam in contact met Hubert en wist niet goed wat ik moest verwachten van hypnotherapie of de virtuele maagband, maar het enige dat ik te verliezen had waren heel wat kilo’s. We hadden een open en spontaan kennismakingsgesprek. Op een moment vroeg Hubert wanneer ik het meest gelukkig was? Ik moest gelijk denken aan mijn kinderjaren, ik was nogal mager en ging elke middag bij mijn oma warm eten. Dat heerlijke eten, die toetjes en de warme en liefdevolle begroeting van mijn oma. Soms voel of ruik ik haar nog.

Ik wist dat ik een emotie-eter en een eetverslaafde was en het patroon werd duidelijk. Als ik mij niet lekker voel, stress of gespannen ben, ga ik eten om dat fijne gevoel van mijn oma weer op te zoeken. Hubert legde uit dat dit een onbewust en automatisch patroon is. Met hypnose wordt de emotionele verbinding die je met eten hebt losgemaakt, zodat je niet bij elke emotie automatisch naar eten grijpt.

De eerste hypnose sessie was een Re-Set hypnose, waarbij de eetverslaving werd omgezet en ik merkte direct dat mijn gedachten over eten en mijn relatie met eten een stuk relaxter en gezonder waren. Ik ging op vakantie en het advies was, eet gewoon 3 x per dag en volg je gevoel. De hypnose zelf is erg rustgevend en het lijkt op een soort meditatie, je maakt alles mee en je voelt je daarna heerlijk relaxed.

Na mijn vakantie ging ik voor de 1e maagband sessie en was zelfs al een kilo afgevallen. In totaal zijn er 4 maagband sessies, met twee weken tussenpozen, gevolgd door 30 dagen audio thuis sessie. Voordat we met de maagband hypnose begonnen, bespraken we het gehele proces en wat je eventueel kan verwachten. We bespraken de spelregels en maakten daarover ook afspraken.

Ik heb nu mijn 4e sessie gehad en ben in totaal 11 weken bezig, momenteel weeg ik 103 en ben al 17 kilo kwijt. Ik voel mij perfect en heb enorm zin in het leven. Mijn doel is 70 kilo, dus nog 33 kilo te gaan, wat zeker gaat lukken.

Ik kan iedereen die continue in gevecht is met eten en met zichzelf, aanraden om hypnose bij Hubert te doen, het heeft mijn leven verandert.

UPDATE: een jaar na de eerste hypnose, 35 kilo kwijt
Jan Willem (Man 54 jaar) :
Reden Hypnose: Stoppen met Roken

Eigenlijk wil iedere roker stoppen. Zo ook ik.  Eindeloos vaak gestopt, maar helaas altijd weer begonnen. Na een Re-Set Hypnose sessie bij Hubert, inmiddels twee maanden “clean”.  Super gelukkig daarmee! Bedankt Hubert!
Petra (vrouw 48 jaar) :
Reden Hypnose: Stoppen met Roken

Al 20 jaar worstel ik met stoppen met roken. Ik was een gezelligheidsrookster en het was vaak gezellig...  Elk uur was ik er mee bezig en hield zowaar een dagboek bij, like Bridget Jones, waarin ik bij hield hoeveel ik die dag/week gerookt had.

Mijn vriend rookte ook ongeveer een pakje per dag en daardoor ging ik nog meer roken. Mijn vriend en ik hebben beide bij Hubert de Hypnose sessie gedaan, eenmalig en met volledig succes.

We hebben beiden al twee maanden  geen sigaret meer aangeraakt en voel mij geen ex-rookster maar een niet rookster. We zijn dolgelukkig met deze fijne methode van Knulst Hypnose.  Ik raad het iedereen aan die ook met roken worstelt.
Carla (vrouw 45 jaar) :
Reden Hypnose: onverklaarbare angsten, vooral voor dode dieren.

Ik had, zeker met de nadruk op had, vreselijk last van onverklaarbare angsten. Waarom ben je bang voor een dood dier? Waarom ben je bang dat een tunnel in zal storten? Waarom ben je bang voor een balkon dat eventueel zou kunnen afbreken?

En dan vooral de eerste vraag, daar had ik het meeste last van. Ik hoefde maar te denken dat er een dode vogel op het fietspad lag en ik was in alle staten. Echt in staten van paniek laat maar zeggen. En soms was het niet eens een dode vogel, maar een oude sok.

Dat was ik helemaal zat. En heb ik contact gezocht met Hubert van Knulst hypnose. Best wel een beetje sceptisch en zenuwachtig ben ik aan de sessie begonnen. Na die ene Re-Set Hypnose sessie was ik gewoon een ander mens; ik was ontspannen, zag geen angsten en het leek wel alsof ik mij nergens druk om maakte.

Het grote bewijs werd geleverd; ik was op een ochtend aan het hardlopen in de polder vlakbij ons huis en daar lag een dode mol. Er gebeurde helemaal niets, ik dacht alleen maar; er ligt een dode mol. Dat zou twee maanden geleden heel anders geweest zijn.

Kortom ik kan het iedereen aanraden en dat doe ik ook zeker om een hypnose sessie te ondergaan, ik heb spijt dat ik het niet vijf jaar eerder heb gedaan. Dan was mijn leven echt al veel eerder een stuk relaxter en comfortabeler geweest.

Bedankt Hubert!!
Robin (man 31 jaar) :
Reden Hypnose: tinnitus

De laatste jaren is de piep in mijn oren steeds harder geworden, maar de periodes dat ik er erg last van heb worden steeds langer en uiteindelijk ondragelijk. Ik ben eerst naar de huisarts gegaan, die zegt tinnitus.

Toen naar de KN&O arts; gekeken en testen gedaan, maar die kon niets vinden. Je kan tinnitus moeilijk ontvluchten of uitzetten en uiteindelijk word je er knettergek van.

Ik hoorde van Knulst Hypnose van een vriend van mij en maakte een afspraak voor een oriënterend gesprek. In het gesprek vertelde Hubert hoe hypnose werkt met tinnitus en hebben we een afspraak gemaakt voor een hypnose sessie.

We hebben 1 sessie gedaan en ik kreeg ook een stressreductie audio opname mee, die ik regelmatig afluister.

Gelijk na de hypnose sessie was de tinnitus een heel stuk minder. Ik ben nu 5 weken verder en ik heb nog wel een piep in mijn oor, maar ik heb er eigenlijk geen last van.

De audio opname gebruik ik als ik een stress dag heb gehad en ik voel me ook een stuk rustiger, wat voor mij ook een positief effect heeft op de tinnitus.
Roswitha Rood (vrouw 49 jaar) :
Reden Hypnose: gewicht

Van rebound naar reset.

Na de geboorte van mijn kinderen kwam ik ’stiekum’ elk jaar een paar kilo aan. Ik had het eerst niet eens echt door tijdens het drukke jonge gezinsleven. Maar na een jaar of 10 begon het me letterlijk en figuurlijk dwars te zitten. De klassieke diëten en pillen hadden het bekende rebound effect.

Re-Set Hypnose kwam bij toeval op mijn pad en daar ben ik nog steeds heel blij mee want het is echt een cadeau! Het effect van de hypnose-sessies op mij is dat ik geen tomeloos hongergevoel meer heb, makkelijker over sla en me meer bewust ben van wat goed is voor mijn lichaam waardoor ik nog steeds lekker kan eten. En dat is voor mij ook belangrijk als levensgenieter met bourgondische instelling.

Ik heb 9 weken geleden 1 maal een Re-Set hypnose sessie gehad en ik ben nu al 6 kilo kwijt, nog 13 kilo voordat ik mijn doelgewicht bereik.

Re-Set Hypnose maakt voor mij het verschil. Daarbij is Hubert Knulst is een plezierige no-nonsense mens die zijn vak verstaat. Re-Set Hypnose is verrassend effectief!
Bas (man 27 jaar) :
Reden Hypnose: Misofonie, irriteren aan eetgeluiden

Al jaren irriteerde ik mij aan de eet geluiden van anderen, waardoor eten eigenlijk niet leuk was.

Blijkbaar ben ik niet de enige en er is zelfs een naam voor; Misofonie.

Er is geen echte oplossing voor en het enige dat voor mij hielp is om tijdens het eten de muziek aan te zetten, zodat ik anderen niet hoorde eten. Maar als mijn bord eerder leeg was dan die van een ander was het drama.

Toen is hypnose op me pad gekomen en ik vond het in eerste instantie best raar, maar ik wilde van mijn probleem af. Ik had een intakegesprek bij Hubert en direct een Re-Set Hypnose sessie gedaan.

Na een paar dagen viel het mij op dat ik mij niet meer continue ergerde aan de eet geluiden. Af en toe voel ik de irritatie wel opkomen, maar dat verdwijnt dan weer gelijk.

Ik heb 1 sessie gehad en kan zeggen dat de hypnose goed gewerkt heeft en dat ik weer relaxed met anderen aan tafel kan eten.
Marja (vrouw 58 jaar) :
Reden Hypnose: stotteren

Ik stotterde al heel mijn leven. Via via kwam ik bij Hubert terecht.

Na een korte intake, ging ik vrij gemakkelijk in hypnose en kon alles heel duidelijk volgen. Na die ene Re-Set Hypnose sessie was ik direct van mijn stotteren af.

Wanneer ik veel stress heb, haper ik nog wel eens, maar dit gebeurt zo weinig dat ik het bij die ene sessie gelaten heb.

Mijn zelfvertrouwen is ook enorm toegenomen nu ik niet meer stotter.

Ik ben reuze tevreden.
Yvonne van Dam-Vermeer (vrouw 52 jaar) :
Reden Hypnose: moeizame genezing van ontstekingen in mijn darmen

Ruim anderhalf jaar was ik aan het zoeken naar een manier om ontstekingen in mijn darmen te genezen, zowel binnen de alternatieve geneeswijzen als binnen de reguliere geneeswijze.

Alhoewel er duidelijke verbeteringen waren in mijn gezondheid, bleven de ontstekingen terugkeren. Ik vond het moeilijk om vertrouwen te houden in mijn gezondheid en was met regelmaat onzeker en angstig.

Ik was op zoek naar vertrouwen en ben daardoor bij Hubert terecht gekomen; benieuwd hoe het zou zijn om ‘vrij van mijn doemdenken’ en vanuit diepe ontspanning te kijken naar wat er speelde.

We hebben twee sessies gedaan, met als vertrekpunt de ontstekingen en mijn wens om te genezen. In de eerste sessie hebben we ingezoomd op hoe ik mijn klachten zag en welke ideeën er speelde om via dat ‘lijstje’ te komen tot wat ik daar voor in de plaats wilde. Wat daarin voor mij heel goed werkte was Hubert zijn neutraliteit en zijn nuchtere kijk op wat ik op tafel legde. Hij wist met zijn vragen en zijn blik snel tot de kern te komen van wat ik werkelijk wil. Met de hypnosesessie die daarop volgde is dat beeld en het vertrouwen versterkt. Door de opdrachten die hij me gaf heb ik manieren gevonden om dat vertrouwen te onderhouden. De tweede hypnosesessie heeft dat vertrouwen verder versterkt. In die periode zijn mijn ontstekingen genezen en inmiddels heb ik vanuit vertrouwen de medicatie verminderd.

De diepe ontspanning van de hypnose is voor mij een krachtig middel om al mijn gedachten opzij te zetten en weer te komen tot wat ik echt wil en kan; dat wat dus onder het bewuste zit. Hubert heeft een heldere kijk op de rol die dat onder-bewuste kan spelen in ons leven en begeleid je op een krachtige

wijze om daar gebruik van te maken. Zijn nuchterheid en humor werkten daarin alleen al verlichtend voor mij! Ik heb me in vertrouwde handen gevoeld en ben dankbaar voor de inzichten.
Monica (vrouw 49 jaar) :
Reden Hypnose: schouderpijn

Met als aanleiding pijn klachten in mijn schouder heb ik  een reset Hypnose sessie gedaan bij Hubert. Tijdens deze sessie is de pijn meteen afgenomen en leerde ik een methode om zelf pijn te reduceren. Na enige tijde kwam de pijn terug en ik heb weer een afspraak gemaakt.

De oorzaak lag dieper en hebben we nog 2 maal een Hypnotherapie sessie gedaan. In de volgende sessie zijn we gaan onderzoeken naar wat mijn lijf mij met de pijn wilde vertellen. We hebben het onderbewuste deel van mij aangesproken en zo kreeg ik een waardevol antwoord waarom ik deze pijn ervoer, iets in het verleden.

De sessie die volgde was een regressie sessie, waarin ik ontdekte dat ik een patroon heb ontwikkeld op jonge leeftijd, dat ik gebruikte voor spannende situaties. Maar dat patroon belemmert mij nu en dat is verbonden met de pijn.

De heldere uitleg van Hubert na de sessie over wie nu eigenlijk de regie heeft en hoe je je bewustzijn en onderbewustzijn kunt laten samenwerken, gaf mij het inzicht dat ik zelf een keuze heb hoe het leven te ervaren en dat ik daar zelf verantwoordelijk voor ben. Pijn is nu niet meer nodig om mij iets duidelijk te maken.